Digital gudstjeneste på 17. mai

Bildet er tatt av tespeseth fra Pixabay

På nasjonaldagen inviterer Kent Remi Westergren, Thea Eidberg,  Niklas Arnesen og Mathias Eidberg til digital gudstjeneste i Bærum baptistkirke

Etter våre opprinnlige planer var det ikke planlagt å ha gudstjeneste på nasjonaldagen. Men fordi nasjonaldagen i år faller på søndag og det i tillegg blir en annerledes 17. mai-feiring enn det har vært alle andre år inviterer vi til gudstjenste digitalt. Dugnaden i landet vårt  fortsetter, Større forsamlinger enn 50 personer ikke aktuelt før tidligst 15. juni, og siden mange som tilhører ulike risikogrupper, som trenger ekstra beskyttelse, vil vi fortsette å tilby gudstjeneste digitalt. Fremdeles vil situasjonen vi er i prege menighetens virksomhet fram til sommeren. Se vår informasjonsside.

Likevel er vi glad for å invitere til gudstjenester både i kirken og digitalt i ukene framover. Vi har fått spilt inn en gudstjenste med god hjelp av  Dan Tore Stensland, som står for filming og redigering. Prekenteksten er fra  Lukas 18,1-8.

1 Så fortalte han dem en lignelse om at de alltid skulle be og ikke miste motet:
2 «I en by var det en dommer som ikke fryktet Gud og ikke tok hensyn til noe menneske. 3 I samme by var det en enke som stadig på ny kom til ham og sa: ‘Hjelp meg mot min motpart, så jeg kan få min rett.’ 4 Lenge ville han ikke, men til slutt sa han til seg selv: ‘Enda jeg ikke frykter Gud og ikke tar hensyn til noe menneske, 5 får jeg hjelpe denne enken til hennes rett, siden hun plager meg slik, ellers ender det vel med at hun flyr like i synet på meg.’»
6 Og Herren sa: «Hør hva denne uhederlige dommeren sier! 7 Skulle ikke da Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? 8 Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart. Men når Menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?»

Luk 18,1-8

Powered by Cornerstone