Utleie

Kirken har gode lokaler for konserter, møter og seminarer, selskaper og sosiale sammenkomster. Vi leier gjerne ut og tilbyr konkuransedyktige priser.

Ta gjerne kontakt med vår utleieansvarlig, Bjørn Martens (tlf 93243062), om du trenger lokaler til ulike arrangement.

Utleie Utleie

Kirkesalen rommer minst 120 personer (plass til en del løse stoler i tillegg til de faste)  og egner seg godt til ulike konserter. Det er god akustikk, vi har flygel og et lite pipeorgel. I kirkerommet er det et godt lydanlegg og projektor. Rullestolvennlig.

Utleie Utleie

Menighetssalen egner seg til møter og seminarer, selskaper og sosiale sammenkomster. Det er stort og godt kjøkken rett ved siden av. Det er mulig å dekke bord til mer enn 80 personer (på bildene er det satt fram bord/stoler til 65 personer). Lydanlegg og projektor er på plass. Varmepumpe med kjølefunksjon for varme dager. Rullestolvennlig.

Utleie Utleie

Peisestua egner seg til mindre møter og seminarer, selskaper og sosiale sammenkomster. Det er plass til rundt 30 personer og et lite t-kjøkken finnes rett ved siden av. Lydanlegg og projektor kan settes inn ved behov. Varmepumpe med kjølefunksjon for varme dager. Peisestua ligger i andre etasje uten heis.

Arrangementer som skal være i vår kirke må ha en profil som gjør at det egner seg til å være i en kirkebygning. Alkoholservering er ikke tillatt i kirkebygget.

Utleieansvarlig: Bjørn Martens (tlf 93243062)

 

Powered by Cornerstone