Åpning for arrangement i kirken

Etter en lang periode uten mulighet for å feire gudstjeneste i kirken har nasjonale retningslinjer nå gitt en viss åpning. Dessverre er de lokale begrensningene fortsatt noe strengere. Etter noen søndager med maksimalt ti og deretter 20 deltakere  har myndighetene åpnet for 50 deltakere deltakere i salen. I tillegg kommer de som trengs for å gjennomføre arrangementet.

Av Niels Fredrik Skarre, leder av menighetsrådet

Menighetsrådet arbeider nå med å få på plass utstyr for strømming av våre gudstjenester – altså at en gudstjeneste i kirken sendes direkte på nett. Vi har fått klarhet i hva slags utstyr som trengs og hva det vil koste, og har gitt klarsignal til anskaffelse. Med dette får vi en mulighet til å nå langt bredere ut enn til de som kan delta i kirken, også når vi kan møtes under velkjente omstendigheter igjen, uten antallsbegrensninger. Filming av gudstjeneste kan virke skummelt for noen, men vi vil informere godt på forhånd, og med oppslag i kirken, og deltakere i salen vil ikke bli filmet.

Vi har klart oss greit som fellesskap dette merkelige året, men vi savner å kunne møtes og feire gudstjeneste sammen, og å kunne invitere med oss andre til kirken. Forhåpentlig er vi nå på «oppløpssiden» for alle begrensende tiltak, men vi må holde ut en liten stund til.

At vi har blitt mer trent i bruk av sosiale medier har sine fordeler. Mange hilsener, gudstjenester og andakter har vært delt på nett og det er lett å dele videre. Terskelen for misjon og evangelisering har kanskje aldri vært lavere J Fortsett å dele og gi «likes» på våre sider, gi gjerne en ekstra gave til innkjøp av teknisk utstyr for strømming og fremfor alt - vær med i bønn for menigheten.

Ønsker du kontakt med menigheten er vår pastor tilgjengelig på telefon og e-post.

Med ønske om Guds velsignelse over liv og tjeneste!

Powered by Cornerstone